“Transmeteu amb paraules els mateixos sentiments que sentim a la pista”


Què signifiquen per al CPA Olot les retransmissions de Ràdio Olot?


Hem fet aquesta pregunta al president, Josep Sagués, al director tècnic i artístic, Ricard Planiol, i a la capitana, Anna Quintana:

David Planella i Pau Masó, en la posició de comentaristes de Le Vendéspace

Anna Quintana

“El primer dia vaig pensar que éreu uns suïcides. No se m’acudia pensar que era possible retransmetre un ball amb paraules i, sobretot, fer-lo entendre. Sou capaços de traslladar els nostres sentiments”

Ricard Planiol

“Penso que la ràdio ha sigut la més atrevida de fer una cosa tan innovadora com seguir-nos a nosaltres i retransmetre un esport molt visual. És un orgull”

Josep Sagués

“Una idea que semblava molt esbojarrada s’ha convertit en una realitat i en un projecte sòlid. De la mateixa manera que ara celebrem els èxits del CPA Olot, també haurem de celebrar que hi va haver algú, un dia, que hi va creure”

[Aquest dijous, Ràdio Olot rebrà el guardó a millor programa local per les retransmissions del CPA Olot en la gala de lliurament dels Premis Ràdio Associació de Catalunya. L’equip d’esports també recollirà el Premi a la Integració per la inclusó de Pere Ribes a la transmissions de la UE Olot]

Respon