Cocktail Class

A un gran Olot només li sobra l'afegit al camp del Llagostera (1-1)

L'equip olotí ho fa tot bé i s'avança en el 89', però encaixa un cop duríssim en l'última jugada del partit
| 20 de desembre de 2020

L'equip olotí ho fa tot bé i s'avança en el 89' gràcies a un gol de Masó, però encaixa un cop duríssim en l'última jugada del partit. David Garcia ha tornat a posar les taules al marcador quan l'Olot ja es veia amb els tres punts al sarró. L'entrenador, Raúl Garrido, posa el joc dels seus homes per davant del resultat.

Soler, un dels jugadors clau del partit d'avui (Nuri Marguí/UEO)

Així vam viure l'1-1 en directe a Ràdio Olot

Domini de la possessió de la pilota, múltiples arribades a l'àrea i una dotzena de córners. La superioritat de l'Olot al camp del Llagostera ha estat molt gran, sobretot a la segona meitat, però no li ha servit per sumar els tres punts. Els havia posat al sarró amb un gol de Jordi Masó a l'últim minut del temps reglamentari, però en l'última jugada dels dos minuts d'afegit un xut de David Garcia a dins l'àrea ha caigut com una galleda d'aigua gelada sobre els jugadors de l'Olot (1-1). L'entrenador, Raúl Garrido, es queda amb el cantó positiu i destaca, per sobre de tot, el gran partit del seu equip.

El guió sortia bé

L'Olot ha sortit amb tres centrals i carrilers com és habitual, però amb el matís que en el partit d'avui Garrido ha apostat per poblar el mig del camp (Vivi, Masó, Eloi i Pedro) i jugar amb un sol punta, Juan Delgado, que s'ha buidat i ha estat clau en els atacs. D'aquesta manera, els olotins s'han adaptat al petit camp del Llagostera i han competit com mai ho havien fet a fora de casa aquesta temporada. A la primera part, Kilian Grant ha tingut la millor ocasió, amb una rematada al segona pal, i a la represa, les arribades visitants a l'àrea de Marcos han estat constants. El premi a tanta insistència ha arribat al minut 89, quan Soler ha vist Masó a dins l'àrea i aquest ha batut el porter del Llagostera amb un xut al segon pal. Semblava el gol de la victòria, i encara més quan l'àrbitre només ha indicat dos minuts d'afegit (Garrido havia fet un sol canvi en el partit; Escoruela per Kilian, tocat físicament), però res més lluny de la realitat. En l'última jugada del partit, David Garcia ha aprofitat un servei de banda enviat directament a dins l'àrea per caçar la pilota i enviar-la al fons de la porteria de Ballesté.

La celebració polèmica d'Alsina

L'1-1 al límit ha desfermat l'eufòria al Llagostera i el seu entrenador, Oriol Alsina, en un gest provocatiu i molt poc esportiu, s'ha arrencat a córrer fins a davant de la banqueta olotina per celebrar-lo. Així n'han parlat els dos tècnics a la sala de premsa.

En les imatges es veu clarament que Garrido celebra el gol de l'Olot saltant al camp cap a endavant, mentre que Alsina celebra el del Llagostera corrent davant la banqueta de l'Olot quan el gol s'havia produït just a l'altre costat de terreny de joc. Una temporada més, el derbi s'ha decidit en els últims instants i ha tingut un desenllaç polèmic, encara que aquesta vegada l'àrbitre no hi ha tingut res a veure. El valencià Bosch Domènech ha passat desapercebut.