Alliberem-nos organitza el primer concurs literari de l’entitat

A través de la prosa i la poesia, l’entitat vol dirigir-se a tota la ciutadania. La iniciativa s’engega a través dels pressupostos participatius de joventut d’Olot i preveu una categoria per a joves de 12 a 16 anys i una altra per a majors de 16. Un jurat escollirà les millors obres que s’entregaran el 28 de juny, amb motiu del dia de l’orgull LGBTI. 

Foto: Pau Masó


La diversitat sexual no només es parla, sinó que també s’escriu. Per això, Alliberem-nos impulsa un concurs literari, el primer de l’entitat, per estendre el moviment a joves i ciutadans amb ganes d’escriure i llegir. El concurs s’anomena ‘Paraules sense gènere’ i ha sortit dels pressupostos participatius de joventut. Ho expliquen l’Èric i l’Emma, dos membres d’Alliberem-nos i impulsors de la iniciativa.

 

El nou concurs literari s’ha obert aquest dilluns 26 d’abril, coincidint amb el dia de la visibilitat lèsbica i s’allargarà fins al 29 de maig. El contingut de les obres és lliure, però no pot ser heteronormatiu.

 

El concurs d’Alliberem-nos consta de dues categories (poesia i prosa) i dues franges d’edat (dels 12 als 16 anys i majors de 16). Entre els premis del concurs hi ha càmeres de fotografiar o productes culturals. Els guanyadors s’anunciaran el dia de l’orgull LGBTI, el 28 de juny. Les obres s’han d’enviar a l’adreça paraulessensegenere@gmail.com.

Respon