Busquen un home desaparegut a Olot

L’avís s’ha donat aquest dimecres. Mossos i Bombers s’ocupen del cas amb diverses dotacions terrestres, un helicòpter, grups canins i de muntanya. En total, més d’una vuitantena de persones han col·laborat en la recerca. A través de les xarxes socials, la família ha difós un missatge demanant col·laboració ciutadana. Es tracta d’un home gran, de 82 anys i veí de l’Hostal del Sol, on se centra la recerca.


Des d’aquest dimecres a la tarda Mossos i Bombers han organitzat un dispositiu de recerca que continua actiu. Es tracta d’un home de 82 anys, veí d’Olot que viu a la zona de l’Hostal del Sol i que acostuma a sortir a caminar. L’última vegada que se’l va veure va ser diumenge. El dispositiu de recerca se centra a l’Hostal del Sol. Dijous es va ampliar la zona de cerca fins a la depuradora i aquest divendres també s’ha arribat a Mas Subiràs i l’Hospital d’Olot. Es treballa amb diverses dotacions de Bombers, un helicòpter, el grup de muntanya, dotacions canines i agents de seguretat ciutadana dels Mossos i la Policia Local. En total, entre els tres dies de recerca, ja s’han mobilitzat més d’una vuitantena de persones.

El dispositiu es va iniciar dimecres quan la família va donar l’avís. La recerca es fa de dia i s’atura durant la nit. La família del desaparegut ha difós un missatge a través de Whatsapp demanant que, si algú té alguna informació, es posi en contacte amb el 112 i segueixi els mitjans de comunicació oficials.

Respon