Comencen els treballs de millora de l’asfalt a Olot

Les actuacions s’allargaran fins aquest divendres i afectaran alguns dels punts més transitats del centre de la ciutat com l’avinguda Reis Catòlics o el carrer Bisbe Lorenzana. L’Ajuntament ha preparat diversos desviaments de la circulació i demana disculpes per les molèsties que puguin ocasionar.

Aquesta setmana es portaran a terme diferents actuacions (Ajuntament d’Olot)

Són els principals treballs emmarcats en la primera fase del Pla d’Asfalts d’Olot. Es renovarà el paviment i les voreres de dues de les vies amb més trànsit del centre de la ciutat. La primera actuació serà aquest dimarts a l’avinguda Reis Catòlics. Els treballs afectaran el tram de la carretera de Sant Joan les Abadesses fins la Cruïlla amb Pare Roca, on la circulació es limitarà a un sentit. Els vehicles que vulguin dirigir-se al Pla de Baix seran desviats cap a la via Montsalvatge i els que vulguin fer-ho a Riudaura, hauran d’agafar el carrer Doctor Danés. El regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona, admet que la tasca informativa és important per evitar problemes de trànsit durant les obres.

 

Pel que fa a les obres del carrer Lorenzana, es faran durant aquest dijous i divendres. En aquest cas, es mantindrà obert un sentit de la circulació de la plaça Palau cap a la plaça Clarà. No es podrà accedir al carrer Fontanella, Serra Ginesta ni Crivillers. Això provocarà desviaments del trànsit en els carrers fronteners com el carrer Marià Vayreda, la Ronda Fluvià o el carrer Vilanova. Aniol Sellabona recorda que són treballs “necessaris per a la ciutat” i demana disculpes per les molèsties que poden causar.

 

Està previst que la setmana que ve continuïn les actuacions de renovació de l’asfalt a la plaça Mas Bernat, l’avinguda Europa o l’avinguda Morrot. L’import de la primera fase del Pla d’Asfalt és d’uns 200.000 €.

Respon