El brot a la residència Montsacopa d’Olot ja deixa sis morts i una setantena de positius

Les últimes proves fetes divendres passat han destapat nous positius que fan que, a hores d’ara, hi hagi 42 residents i 28 professionals infectats. Aquest dimarts es preveuen noves proves i també començar a reincorporar professionals i residents que ja han superat el virus.

La residència Montsacopa d’Olot (Pau Masó)


Les últimes PCR que es van fer al centre van ser divendres passat i van provocar que el nombre de casos passes d’una cinquantena a una setantena. A hores d’ara, el brot ja ha afectat 71 persones, de les quals 42 són residents i 28 treballadors. A més també han mort sis persones grans que vivien al geriàtric.

Demà dimarts, es faran noves proves per seguir perseguint el virus i s’espera que aquesta setmana una desena de residents puguin sortir de la zona d’aïllament i alguns professionals es puguin tornar a reincorporar després de superar el virus. Tot i això, encara no es pot donar el brot per controlat, ja que continuen apareixent nous casos.

 

Recupera l’entrevista a la directora del consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Teia Fàbrega, a l’Informatiu de Ràdio Olot

Respon