El comerç d’Olot celebra per primera vegada el Black Friday llançant-se al comerç en línia

L’associació de comerciants de la ciutat ha activat una nova plataforma digital amb més de 3.000 productes de botigues de proximitat que estarà operativa fins al pròxim dilluns. Els usuaris podran comprar al comerç d’Olot des de casa i rebre el producte gratuïtament en qüestió de dies. 


En moments com els actuals i amb un comerç totalment globalitzat, és molt difícil frenar les noves tendències i dinàmiques comercials. Per això, l’Associació de Comerciants d’Olot ha decidit celebrar, per primera vegada, el Black Friday. El president de l’ACO, Jordi Rovira, admet que fins ara havien estat reticents, però que la situació “no permet ser-ho”.

 

El primer Black Friday olotí se celebrarà amb una nova plataforma digital anomenada ‘Olot.Shop’ on es podrà comprar durant quatre dies amb tota mena d’ofertes de productes variats. L’ha impulsat la mateixa associació i comptarà amb més de 3.000 productes d’una cinquantena d’establiments. Rovira explica que tot seran ofertes.

“N’hem après”

El president de l’ACO assegura que l’entitat n’ha après del passat ‘Olot.Shopping’. Afirma que aquesta vegada s’han fet formacions als botiguers i la qualitat serà molt superior.

 

El portal Olot.Shop ja està actiu des d’avui i fins al dilluns a les 12 de la nit. Les compres que es facin al portal es podran recollir presencialment a la botiga o rebre a casa en qüestió de dies. L’enviament a domicili serà gratuït per als garrotxins, en canvi els compradors de fora la comarca hauran de pagar una taxa de 6 euros.

Respon