El CTT Olot lluitarà per pujar a Superdivisió: “El primer objectiu està assolit i ara no descartem res”

El primer equip ha aconseguit l’objectiu de la salvació abans d’hora i, a partir d’ara, jugarà sense pressió. El director esportiu, Òscar Gallego, no descarta donar la sorpresa a la fase d’ascens a la màxima categoria del tennis taula.

El CTT Olot, a la dreta, abans de jugar contra el Vic (CTTO)

A falta d’una jornada per acabar la primera fase, el Club Tennis Taula Olot ja s’ha assegurat la permanència a Divisió d’Honor i la possibilitat de lluitar per pujar a Superdivisió. Fins ara, el club no s’havia plantejat fer el salt a la màxima categoria del tennis taula estatal, però els resultats d’aquesta temporada li permetran intentar-ho. I el director esportiu, Òscar Gallego, no descarta aconseguir-ho. Són declaracions a Ràdio Olot.

 

A hores d’ara, el CTT Olot és primer del seu subgrup amb un balanç de quatre victòries, un empat i una derrota. Només el Sant Jordi d’Eivissa, que ha jugat un partit menys, depèn de si mateix per superar-lo. El més important, però, és que l’Olot té set punts de marge amb la zona de play-out i que matemàticament ja està salvat. A la segona fase jugarà per intentar arribar al play-off d’ascens a Superdivisió. El camí serà llarg: s’ajuntaran els tres primers dels dos subgrups catalans, valencians, balears i aragonesos i, d’aquests sis equips, tres es classificaran per l’última fase, en què nou conjunts de tot l’estat es trobaran en una única seu i lluitaran per les dues places d’ascens a Superdivisió. L’avantatge del CTT Olot és que podrà jugar tots els partits sense pressió.

 

Abans de les fases d’ascens a Superdivisió, el CTT Olot jugarà l’última jornada de la lliga regular de Divisió d’Honor el cap de setmana del 8 i 9 de maig a Calella. S’enfrontarà al CN Sabadell i al potent Sant Jordi d’Eivissa, amb qui lluitarà de tu a tu pel lideratge del subgrup.

Respon