El descens amenaça l'Olot: “Seria un entrebanc important i un fracàs esportiu, però no ens rendirem”

El president de la Unió Esportiva Olot envia un missatge de futur: el consell d’administració no llençarà la tovallola encara que es baixin dues categories. Joan Agustí assegura a Ràdio Olot que el descens seria “un entrebanc important i un fracàs esportiu”, però no faria decaure el projecte. Agustí diu que treballaran amb el cos tècnic per buscar solucions i intentar guanyar els quatre partits que queden.

Joan Agustí, en una imatge d’arxiu a Ràdio Olot

La Unió Esportiva Olot s’ha complicat molt la vida. La segona derrota consecutiva a la fase de permanència ha deixat l’equip olotí setè de vuit equips, i a més d’una victòria de la zona de salvació quan només queden quatre jornades. Si es confirma el descens, l’Olot baixarà dues categories i la temporada que ve jugarà a Tercera RFEF, la nova cinquena divisió del futbol estatal. Passi el que passi, el president, Joan Agustí, assegura a Ràdio Olot que el consell d’administració no es rendirà.

 

I recorda que…

 

Joan Agustí reconeix que la situació és delicada. L’Olot és a quatre punts de la salvació quan només en queden dotze en joc i quan té per davant tres conjunts més que a hores d’ara tampoc no se salvarien. No depèn de si mateix, però assegura que ell com a president serà el primer a buscar solucions per intentar guanyar els quatre partits que falten i lluitar fins al final.

 

A l’Olot li queda la segona volta de la fase de permanència. Abans d’acabar la temporada, ha de jugar a fora contra l’Atzeneta i l’Oriola i a casa contra el València Mestalla i la Penya Deportiva. El proper partit serà dissabte, a les 5 de la tarda, a Atzeneta d’Albaida. Es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot des de les 4.

Respon