El Petit Format reviu la cultura a Olot

La mostra de teatre serà el primer certamen que es pot gaudir a la ciutat després del confinament cultural. Els seus organitzadors asseguren que la incertesa ha estat màxima, però que les companyies hi han posat molt de la seva part. Fins diumenge es podran veure sis espectacles que evoquen la memòria. Les noves mesures han provocat alguns canvis en els horaris i els espais de la mostra. 

Imatge d’arxiu del Petit Format (Petit Format)


El Teatre Principal, la Sala Torín, l’espai coworking Canyera i l’Orfeó seran els espais on el teatre del Petit Format entrarà en escena. Ho farà després de molta incertesa i de setmanes sense saber si es podria actuar. Finalment la desescalada ha permès celebrar l’edició d’aquest 2020. El director d’El Petit Format, Xevi Rossell, explica a Ràdio Olot que les companyies hi van posar molt de la seva part.

 

La pandèmia no ha fet trontollar la programació d’El Petit Format que manté els sis espectacles programats des d’un inici. Són representacions que principalment tenen la memòria com a nexe.

 

El coronavirus no ha trastocat la qualitat de la mostra de teatre olotina, però si alguns horaris i espais. S’han avançat algunes representacions i s’han reubicat en llocs més segurs. El públic haurà d’entrar esglaonadament i estarà limitat al 50% amb capacitats d’entre 15 i 50 persones com a màxim. Tot i les mesures, El Petit Format serà la celebració més expressiva del retorn de la cultura.

Respon