El radar mòbil que es col·locarà a l’avinguda Sant Jordi d’Olot serà a 30 km/h

L’Ajuntament ja ha iniciat la contractació de l’aparell que s’ajustarà a la nova directiva de la DGT. Se situarà entre el pont del Consum i la rotonda de la BP i es col·locaran dues caixes per poder situar el radar en un sentit o altre. 

Foto: Pau Masó


La instal·lació del radar forma part de les mesures que ha impulsat l’Ajuntament amb la plataforma No és un vial amb l’objectiu de pacificar l’avinguda olotina. L’alcalde, Pep Berga, creu que l’aparell ha d’ajudar en aquest sentit.

 

El radar costarà 79.000 euros i la contractació també inclou dues caixes que s’instal·laran en el tram més poblat de l’avinguda: el que va de la carretera de Santa Pau fins al pont del Consum. El radar serà mòbil i es podrà anar canviant d’una caixa a una altra. La velocitat establerta serà de 30 km/h, una velocitat marcada per la nova norma de la DGT que entrarà en vigor l’any que ve a totes les ciutats del país.

 

El nou radar de l’avinguda Sant Jordi serà el segon que tindrà la ciutat. S’espera que es pugui començar a utilitzar en la primera meitat de l’any que ve.

One Response to “El radar mòbil que es col·locarà a l’avinguda Sant Jordi d’Olot serà a 30 km/h”

  1. Marius

    Quina vergonya, hem de mirar de no Passar de 30 i anar frenant i treure la mirada de la carretera, sous uns craks en recaptació

    Respon

Respon