Els garrotxins Bartomeu Compte i Dolors Corretgé aniran a la llista d’ERC per al 14F a Girona

Tots dos han estat escollits pel congrés comarcal de la Garrotxa i acompanyaran Teresa Jordà a la llista electoral de la demarcació, encara sense conèixer la posició. Per a Compte serà la primera experiència política després d’estar més d’una dècada al capdavant de CCOO. 

Foto: ERC Garrotxa


L’exsindicalista ha assegurat que és “un orgull” representar el partit a les futures eleccions de Catalunya i ha lloat, a través d’un vídeo a Twitter, la candidata gironina Teresa Jordà. Compte ha assegurat que pren aquest repte com una “compromís personal”.

 

El passat mes de juny, Bartomeu Compte va deixar el càrrec de primer secretari del sindicat Comissions Obreres a Girona després d’onze anys. El nou candidat republicà explica que seguirà lluitant contra les desigualtats.

 

A més de Bartomeu Compte, el congrés comarcal d’ERC celebrat aquest cap de setmana també ha escollit Dolors Corretgé, professora de la UNED, com a candidata a la llista gironina. De moment, no ha transcendit la posició que ocuparan els dos garrotxins a la llista electoral d’ERC a Girona que encapçala Teresa Jordà.

Respon