Els veïns de l'avinguda Sant Jordi d'Olot, sobre les dades de reducció de trànsit: “Són música”

La plataforma No és un vial valora positivament les dades que ha destapat Ràdio Olot i que preveuen una disminució del 65% de la circulació de vehicles per l’avinguda. Asseguren que les xifres els refermen en els seus arguments i demostren que el problema de trànsit és a tota la ciutat. 

Foto: Pau Masó


Els veïns de l’avinguda Sant Jordi creuen que les dades que Ràdio Olot ha tret a la llum demostren tècnicament el que han estat defensant des del primer dia. Segons la plataforma No és un vial, la reducció del 65% de vehicles i del 95% de camions que es preveu amb la variant és una gran notícia. Una de les seves portaveus és Duaita Prats.

 

Segons Prats, les conclusions de l’estudi de trànsit de la variant demostren tècnicament els arguments que els veïns han reivindicat des del primer dia en paraula. Per la portaveu de la plataforma, les xifres també demostren que el problema és de tota la ciutat.

 

L’estudi de trànsit de la variant d’Olot preveu que la infraestructura redueixi també un 45% el trànsit del passeig de Barcelona i l’avinguda Santa Coloma i en un 51% al carrer Bisbe Lorenzana i Onze de Setembre.

Respon