Els veïns tallen novament l’avinguda Sant Jordi d'Olot per reclamar la restricció de vehicles pesants

La protesta d’aquest dimecres ha comptat amb una cinquantena de persones i ha tingut reclams com la restricció del pas de camions de més de nou tones per l’avinguda. La plataforma No és un vial també ha demanat l’aplicació dels 30 quilòmetres per hora a tota la ciutat. 

Foto: Pau Masó


Per cinquena vegada des de la seva creació el 2019, la plataforma No és un vial ha tornat a tallar l’avinguda Sant Jordi d’Olot aquest dimecres al vespre. Ho ha fet a l’alçada de la rotonda de la Solfa i amb noves demandes i reclams. Els veïns de l’avinguda han volgut mostrar el seu rebuig a la negativa de l’Ajuntament a restringir el pas de camions de més de 9 tones per la via. Un dels portaveus de la plataforma és Ton Torné.

 

Torné ha explicat que, tot i la negativa de l’equip de govern, preveuen parlar amb empreses de la comarca per poder regular d’alguna manera el transport pesant.

 

L’altra demanda que ha evidenciat aquest dimecres la plataforma és la necessitat que s’apliqui la nova normativa de 30 km/h a tota la ciutat. Demanen que l’avinguda no se’n quedi al marge, tot i haver-se convertit en el “corredor de pas” de la capital de la Garrotxa. El tall d’aquest dimecres ha comptat amb una cinquantena de persones, entre elles, veïns d’altres punts de la ciutat. Els manifestants han seguit les mesures anticovid amb la distància corresponent.

Respon