Enxampen cinc lladres en un control pel confinament a la Vall d'en Bas

Els Mossos van inspeccionar el vehicle i van veure que transportaven una caixa forta robada a Figueres. Els detinguts anaven indocumentats quan se’ls va aturar i el conductor, a més, no tenia permís de conduir.

Foto: ACN


La detenció va ser el 8 de gener. Es tracta de cinc homes, d’entre 30 i 41 anys, que havien robat una caixa forta en una botiga de compravenda d’objectes de segona mà a Figueres. Els fets van passar al migdia. En el marc d’un control preventiu pel confinament municipal a la C-152. Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar la caixa forta al maleter. A dins hi havia arracades i targetes bancàries, a més d’una arma curta de fogueig. Després de fer les comprovacions pertinents, els mossos van saber que aquell mateix matí s’havia produït un furt en una botiga al carrer Nou de la capital empordanesa. Els lladres s’havien endut la caixa forta i diners d’una treballadora.

Arran d’això, es va constatar que tots els detinguts incomplien la prohibició de sortir del municipi, ja que són veïns del Baix Llobregat i del Barcelonès. A més, el conductor no tenia permís de conduir.

Els mossos van retornar tots els objectes i els diners als seus propietaris. Els detinguts, tots amb antecedents, seran citats properament per declarar als jutjats. Se’ls atribueix un delicte de furt i també s’ha denunciat el conductor per conduir sense carnet.

 

Respon