ERC creu que la reordenació viària de l’Espai Cràter s’adequa més a l’equipament que als veïns

Segons el partit, el projecte d’ordenació urbanística del carrer Macarnau i l’entorn més pròxim del futur museu dels volcans, no és adequat per garantir la “seguretat” i pot provocar “problemes de circulació”. El projecte està, a hores d’ara, a exposició pública i alguns veïns tenen previst presentar al·legacions. 

El carrer Macarnau al seu pas pel costat del futur Espai Cràter (Google)


Segons ERC, la reurbanització se centra, sobretot, en el carrer Macarnau, on es preveu una “plataforma única” en el seu tram davant del cementiri, sense una “protecció especial” per als vianants. La portaveu del partit, Anna Barnadas, diu que la reforma respon a les “servituds” de l’Espai Cràter.

 

ERC també creu que el projecte de reurbanització es queda curt en el Roser, ja que segons el partit, només s’actua en el tram final de la via, la part més propera a l’Espai Cràter. Per Barnadas, el projecte no es desenvolupa prou i provoca un “tall” en el desenvolupament urbanístic de la zona.

 

A hores d’ara, el projecte s’ha posat a exposició pública i, segons ERC, hi ha alguns veïns que preveuen presentar al·legacions per introduir-hi modificacions. Els republicans demanen a l’Ajuntament que atengui les peticions dels veïns.

 

Respon