Gabri Garcia deixa de ser l'entrenador de l'Olot a quatre jornades del final

Segons ha pogut saber Ràdio Olot, el tècnic i el club han arribat a un acord per a la desvinculació del sallentí. Gabri s’acomiada amb un balanç de quatre victòries, un empat i set derrotes, i amb l’equip a quatre punts de la permanència quan només en queden dotze en joc. En principi, Miquel Àngel Muñoz, fins ara segon entrenador, assumirà la màxima responsabilitat al cos tècnic.

Gabri Garcia, en una imatge d’arxiu a Ràdio Olot

El 2-1 que l’Olot va encaixar diumenge passat contra la Penya Deportiva no va ser una derrota qualsevol. Va allunyar el conjunt garrotxí a més d’una victòria de la permanència quan només queden quatre jornades per al final i va deixar l’equip i el club molt tocats. Aleshores, el president, Joan Agustí, ja va avançar a Ràdio Olot que es reuniria amb el cos tècnic per buscar solucions a la delicada situació que pateix l’equip i de la conversa amb Gabri Garcia n’ha acabat sortint avui l’adeu de l’entrenador sallentí. Segons ha pogut saber aquesta emissora, Gabri ha deixat de ser l’entrenador de l’Olot i no dirigirà l’equip en els quatre partits que falten perquè s’acabi la temporada.

Gabri va arribar a l’Olot el 26 de gener per substituir Raúl Garrido, destituït després de dotze jornades. El club el va contractar amb la idea que fos un revulsiu i canviés la dinàmica de resultats de l’equip per intentar arribar a la fase d’accés a Primera RFEF, però el tècnic de Sallent no va aconseguir la primera victòria fins al seu quart partit. Després de debutar amb dues derrotes i un empat, l’Olot va guanyar l’Andorra per 3-0. A partir d’aleshores, la trajectòria va ser irregular, plena d’alts i baixos. No es va empatar cap partit més, les derrotes van superar les victòries i el conjunt olotí va haver de jugar la fase de permanència. La va començar bé, amb dos triomfs consecutius contra l’Atzeneta i el València Mestalla, però ara dues derrotes seguides contra l’Oriola i la Penya Deportiva l’han allunyat a més d’una victòria de la salvació quan només queden quatre jornades. Gabri s’ha acomiadat amb un balanç de quatre victòries, un empat i set derrotes. En total, 13 punts de 36 possibles.

Si no hi ha cap canvi d’última hora, l’Olot no fitxarà cap substitut per a Gabri Garcia. La decisió del club és mantenir la resta del cos tècnic, de manera que Miquel Àngel Muñoz, fins ara ajudant de Gabri, assumirà les funcions de primer entrenador. L’excoordinador del futbol base olotí farà tàndem amb Hèctor Simón, que continuarà col·laborant i formant-se com a tècnic com fins ara.

Respon