Incendi amb un ferit lleu a l’empresa Hilosa de les Preses

El foc ha cremat dues màquines tèxtils. Les flames s’han produït aquest dijous al matí en una zona de l’empresa on hi havia acumulació de borra. No hi ha hagut danys personals i els Bombers han pogut apagar el foc en mitja hora. És el segon incendi en quatre anys que es produeix a l’empresa. 

L’incendi d’aquest matí (Radars Garrotxa)


El maig de 2017, l’empresa tèxtil del polígon de les Preses també va patir un incendi sense ferits amb una gran columna de fum negra. Aquest dijous, s’ha tornat a registrar un incendi que ha afectat dues màquines tèxtils. Segons els Bombers, les flames s’han iniciat en una de les màquines i s’ha acabat estenent a la segona. La zona del foc era un espai amb acumulació de borró, fet que hauria ajudat la propagació. També han quedat afectades dues passarel·les situades damunt les dues màquines calcinades.

 

Foto: Radars Garrotxa


Per sort, no s’han de lamentar danys personals importants. El SEM únicament ha atès una persona ferida lleu que no ha necessitat ser traslladada a l’hospital.

L’incendi s’ha originat cap a les nou del matí i al cap de mitja hora els Bombers han pogut apagar les flames. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat cinc dotacions de Bombers i una ambulància del SEM.

Respon