Interior establirà controls als accessos a la Zona Volcànica de la Garrotxa per vigilar el confinament municipal

El conseller d’Interior ha anunciat que la mesura serà, de moment, per aquest cap de setmana i que també es durà a terme a cinc parcs més de Catalunya. La mesura torna a la Garrotxa després que a l’octubre els Mossos ja regulessin l’accés per l’afluència de visitants a la Fageda.

Foto: ACN


El cap de setmana passat ja es van incrementar els controls al parc dels Ports i la serra de Llaberia i aquest cap de setmana s’hi sumaran la Zona Volcànica de la Garrotxa, el Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el Parc Natural Montserrat, i el parc de Poblet. El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, no ha descartat que s’hi pugui sumar alguna zona més.

 

De moment, Interior només ha anunciat els controls per aquest cap de setmana després que a alguns llocs s’hi produïssin infraccions. Aquesta no serà la primera vegada que Mossos controlen l’accés a la Zona Volcànica. A l’octubre, amb la mobilitat oberta es va regular la capacitat d’alguns aparcaments de la zona de la Fageda i el Croscat per evitar aglomeracions després de detectar una important afluència de visitants.

Respon