Joan Agustí, sobre la situació econòmica de l’Olot: “És terriblement complicada, estem apuradíssims”

Ho adverteix el president, Joan Agustí. El coronavirus ha reduït dràsticament els ingressos i Agustí diu que gestionar el club és “angoixant”. En declaracions a Ràdio Olot, demana a la Generalitat poder admetre públic a l’Estadi Municipal i descarta poder fitxar al mercat d’hivern.

Joan Agustí en va parlar a la retransmissió de l’Olot a Ràdio Olot

Avui és 1 de desembre i d’aquí a un mes exacte s’obrirà el mercat d’hivern. La Unió Esportiva Olot, ara amb sis lesionats i una plantilla curta de 19 jugadors, s’hauria plantejat fer algun fitxatge si no fos per la situació econòmica que té derivada de la pandèmia. El president, Joan Agustí, parla clar a Ràdio Olot.

 

Joan Agustí lamenta que des que va començar la lliga l’Olot no hagi pogut disputar cap partit a casa amb públic a la graderia i fa una doble petició: la primera, a la Generalitat (li demana que puguin entrar aficionats al camp amb limitacions), i la segona, a la massa social (demana als aficionats que continuïn sent socis de l’Olot).


“És angoixant”

L’Olot té el protocol de reobertura de l’Estadi Municipal a punt des del mes d’octubre, quan havia de rebre el Barça B amb públic a la graderia. Al final aquell partit va quedar ajornat pels casos de coronavirus que hi havia a la plantilla olotina i quan es va recuperar, la setmana passada, va haver de ser a porta tancada. Amb tot, Joan Agustí diu que la situació d’estar al capdavant d’una entitat en plena pandèmia és angoixant.

 

I si la situació econòmica és delicada, l’esportiva tampoc no és gens fàcil. L’Olot, que ha hagut de superar tot tipus d’entrebancs des que va començar la lliga, és cuer del seu subgrup de Segona B. Això sí, la victòria contra el Barça B de dimecres passat i la igualtat que hi ha a la categoria li donen aire per afrontar els dos últims terços de la primera fase.

Respon