La família d'en Pere Busquets inicia una recerca ciutadana: “Buscarem fins que surti”

S’impulsa una recerca ciutadana per trobar en Pere Busquets, desaparegut des de fa més d’una setmana a l’Hostal del Sol. Després que els Bombers hagin aturat la cerca, la família ha començat a distribuir cartells i demana que si algú té qualsevol indici es posi en contacte amb els Mossos d’Esquadra. El fill del desaparegut ha explicat a Ràdio Olot que no perden l’esperança de trobar-lo i descarten que pogués marxar de la ciutat amb cotxe o transport públic. 

Fotografia d’en Pere Busquets, desaparegut a Olot fa més d’una setmana 


El dimarts 5 i dimecres 6 d’octubre en Pere no es va presentar al casal d’avis on habitualment anava a dinar. Això va encendre l’alarma i just fa una setmana començava una recerca que segueix viva gràcies a la família i desenes de voluntaris. El fill d’en Pere, en Jesús Busquets, explica en una entrevista a l’Informatiu de Ràdio Olot, com va començar tot plegat.

 

El dissabte passat, després de quatre dies consecutius de recerca, els Bombers, Mossos i GRAE van decidir aturar la cerca per falta d’indicis. Però des de llavors, familiars, amics i voluntaris han continuat buscant.

 

“Qualsevol pista pot ser molt important”

La família d’en Pere Busquets demana a la ciutadania que si vol col·laborar es posi en contacte amb ells (660 271 903) i, si apareix qualsevol novetat, ho comuniquin als Mossos d’Esquadra.

 

Durant la recerca, es va buscar per tota la muntanya de l’Hostal del Sol i des de Bianya fins a les Preses. L’única pista que té la família és el senyal del mòbil d’en Pere que va emetre des del pont de la ceràmica d’Olot. Ara demanen que qualsevol persona que surti a caminar pels volts de la capital de la Garrotxa, pugui estar al cas.

 

Amb 82 anys, i després de més d’una setmana desaparegut la família manté l’esperança de trobar en Pere. Descarten que marxés a caminar o amb cotxe, ja que el vehicle segueix a casa seva igual que els pals que utilitzava quan sortia a passejar.

 

Recupera l’entrevista sencera a Jesús Busquets, fill de Pere Busquets

Respon