La Fira Orígens d’Olot tornarà a organitzar-se dos anys després

Ho farà el mes de novembre, amb el mateix format de sempre i amb les mesures anticovid pertinents. La Fira torna després de la suspensió, primer per la retallada econòmica de l’Ajuntament d’Olot, i després per la pandèmia. Està previst que el pressupost torni a ser el mateix que el 2019.

Foto: Fira Orígens


Després de l’edició del novembre del 2019, el consistori olotí va anunciar que retallaria diferents esdeveniments de la ciutat en un exercici pressupostari marcat per l’intent frustrat de pujar l’IBI. Amb la decisió presa, va arribar la pandèmia, fet que tampoc hauria permès la celebració de la fira el 2020. Però, després de dos anys, l’Ajuntament d’Olot ha decidit tornar a pressupostar la fira amb el mateix finançament que el 2019 i amb les condicions que imposa la pandèmia. Ho explica el regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda.

 

La Fira Orígens 2021 se celebrarà el 20 i 21 de novembre al Pavelló Firal d’Olot. Es farà amb el mateix format de sempre: exposició, formació i tast seran els pals de paller de la novena edició del certamen.

 

L’edició del 2019 va comptar amb 8.000 visitants i més de 48.000 tiquets de tast venuts. En aquella edició, l’Occitània francesa va ser el territori convidat i hi van participar 90 productors.

Respon