La Garrotxa impulsa una comunitat virtual per potenciar les compres de proximitat

El sector industrial, de la restauració, el turisme i el comerç de la comarca s’han unit per primera vegada per tirar endavant una iniciativa pionera. Consisteix en una aplicació mòbil, amb la qual es podran obtenir descomptes després de cada compra com una targeta moneder. I també funcionarà per aquelles empreses que vulguin fer xecs regal als seus treballadors. 

L’aplicació Garrotxa Approp 


Fidelitzar, potenciar i atraure. Aquests són els tres objectius de la nova aplicació mòbil que s’ha presentat. Garrotxa Approp és un projecte que s’inclou dins el Pla de Reactivació Econòmica de la comarca i que vol ser una eina important per dinamitzar i reactivar el sector del comerç, la restauració i el turisme. Per tirar-lo endavant, s’ha comptat amb el treball conjunt de diferents sectors garrotxins. Ho remarca el regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda.

 

L’aplicació permet al comerç fer un pas molt important en el món digital. Consisteix en una eina que permet al client, a través d’un perfil propi, acumular un 5% de descompte de qualsevol compra que es faci als establiments adherits. Actualment són una setantena i l’usuari podrà acumular descomptes i gastar-se’ls quan vulgui. La idea és que el nombre d’establiments pugui anar creixent i també s’expandeixi per tota la comarca. El president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa és Gerard Xifra.

 

L’aplicació Garrotxa Approp s’activarà a partir de la setmana que ve i l’usuari només caldrà que es creï un perfil per començar a acumular descomptes.

Presentació de l’aplicació (Consell Comarcal)


També per a empreses

El projecte també engloba el sector industrial i és que les empreses podran oferir xecs regal als seus treballadors a través de l’aplicació.

 

A hores d’ara, ja hi ha algunes empreses que han apostat per utilitzar l’aplicació. En total ja s’han mobilitzat uns 40.000 euros en xecs regals per a treballadors d’empreses garrotxines que podran bescanviar-los al comerç local. Garrotxa Approp es tracta del projecte digital més ambiciós que s’ha fet fins ara a la comarca en l’àmbit comercial. L’aplicació també funcionarà per als visitants i per llançar descomptes en campanyes especials com la de Nadal.

Respon