La musicòloga Laura Pallàs és una de les finalistes del Garrotxí de l'Any

Pallàs és doctora en Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment és membre de l’equip que està estudiant la Història centenària de l’Escola Municipal de Música d’Olot. 


Dilluns coneixíem a Jordi Jou, entrenador de natació i candidat a Garrotxí de l’any, i ahir va ser el torn de Laura Pallàs. Pallàs és una de les quatre integrants de l’equip que està estudiant la història centenària de l’Escola Municipal de Música d’Olot, que aquest any celebra els seus cent anys de vida. Per ella, la música és “màgica i això la fa inexplicable”.

 

Laura Pallàs és doctora en Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment estan fent recerca sobre la història de l’Escola de Música per la qual van rebre la beca Ernest Lluch de Ciències Socials i Humanes el 2018. Un recull de premsa, de bibliografia i fotografies, i les entrevistes a testimonis vius de tota aquesta època els hi està permetent conèixer la història musical de la ciutat. Segons ella, Olot sempre ha estat “una ciutat de músics”.

 

Laura Pallàs competirà aquest divendres a la gala d’entrega del premi Garrotxí de l’Any amb Jordi Jou, entrenador de natació, i Adriana Sánchez, investigadora que el 2019 va descobrir un mètode per evitar les recaigudes provocades pel càncer de pell.

Respon