La pandèmia deixa Joanetes sense el pessebre vivent

Joanetes no organitzarà el Pessebre Vivent d’aquest any a causa de la pandèmia. Tot i això, el poble organitzarà un acte que recordarà el pessebre garrotxí. Serà un espectacle musical, lumínic i amb projeccions que es podrà seguir des del cotxe. Es combinarà el so del campanar del poble amb diferents efectes visuals i la projecció d’imatges històriques del pessebre. 

Foto: Pessebre Vivent de Joanetes


Ningú s’imaginava, després de més de 30 anys, que un virus impediria organitzar un dels actes nadalencs més emblemàtics de la Garrotxa. El Pessebre Vivent de Joanetes, que rep cada any unes 10.000 persones, aquest 2020 no se celebrarà. L’organització ha decidit cancel·lar-lo, però ha apostat per substituir-lo per una altra iniciativa. Ho explica un dels impulsors del pessebre, Lluís Juvanteny, a Ràdio Olot.

 

L’espectacle serà més d’un dia en les mateixes dates que el pessebre vivent. Durarà uns tres quarts d’hora i hi haurà diferents sessions en un mateix dia. L’organització està acabant de tancar detalls. Segons Juvanteny, la cancel·lació del pessebre ha de servir per agafar forces per al 2021.

 

Aquest 2020 no hi haurà pessebre a Joanetes, però sí que hi serà l’estrella de Santa Magdalena. El poble no vol perdre una tradició que des de fa més de 25 anys il·lumina el Nadal garrotxí.

Respon