La pandèmia endarrereix gairebé un mes les obres de l’Espai Cràter d’Olot

L’aturada de les obres públiques durant el confinament ha fet prorrogar la construcció del nou equipament de la ciutat. S’han ampliat els contractes amb els arquitectes i la direcció d’obres.

Les obres de l’Espai Cràter s’allargaran un mes més (Pau Masó)

El 18 de març totes les obres públiques quedaven aturades a causa de la pandèmia i l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol. Al cap d’un mes, el 14 d’abril, es reprenia l’activitat constructiva. Això ha comportat que Olot s’hagi vist obligat a ampliar la data de finalització dels treballs. En concret s’han allargat 25 dies els contractes de construcció amb les diferents empreses responsables. Ho explica la regidora d’Hisenda, Montserrat Torras.

 

Les obres de l’Espai Cràter van començar just abans de la pandèmia. El cinc de març d’aquest any l’ajuntament iniciava els treballs que es van veure aturats momentàniament per la pandèmia al cap d’un mes. El consistori preveu que els treballs s’allarguin fins a l’estiu que ve i que la inauguració pugui ser entre les Festes del Tura i Sant Lluc del 2021.

One Response to “La pandèmia endarrereix gairebé un mes les obres de l’Espai Cràter d’Olot”

  1. Giorgiana Gugonea

    Les coses no varen anar molt bé aquest any, per la raó que tothom coneixem, però amb una bona gestió (econòmica, social, cultural, etc), encara que siguin els esdeveniments que hem de tenir en compte, amb molta voluntat i força de treball, arribarem a aconseguir tot allò que ens proposem.

    Respon

Respon