L'Hoquei Olot arriba a les semifinals del play-off d'ascens per primera vegada

| 15 de maig de 2021

L'equip de Miki Ràfols supera l'eliminatòria de quarts de final contra el Noia B gràcies a una segona victòria per 3-1 a casa. El seu rival serà el Barça C.

L'Hoquei Olot ho ha aconseguit. Després de dos intents fallits, a la tercera ha arribat a les semifinals del play-off d'ascens a l'OK Lliga Plata. El conjunt de Miki Ràfols ha anat per feina a l'eliminatòria de quarts i l'ha decidit per la via ràpida. Si la setmana passada va guanyar a fora per 2-8, aquest dissabte ho ha fet a casa per 3-1. El resultat no enganya. Ha estat un partit més complicat, però els olotins l'han sabut tirar endavant. Hi ha ajudat molt començar amb bon peu. S'han avançat en el marcador gràcies a un gol de penal de Joan Mangas i Ferran Sacrest, amb un doblet, ha fet la resta. El Noia B, però, no s'ha donat per vençut i a la recta final dels primers 25 minuts ha retallat distàncies.

A la segona part, el partit ha estat obert, però no el resultat no s'ha mogut. L'Hoquei Olot ha sabut patir per conservar un 3-1 que li dona el bitllet per a les seves primeres semifinals. D'aquí a quinze dies, el conjunt garrotxí s'enfrontarà al Barça C, que va superar el Tona al tercer duel de quarts. Tornarà a ser una eliminatòria al millor de tres partits en què qui guanyi es plantarà a la final i podrà lluitar per l'ascens a la segona màxima categoria de l'hoquei patins estatal.