Lluèrnia encén la traca final

Aquest dissabte el festival del foc i la llum posarà punt i final a l’edició més excepcional de la seva història amb un espectacle piromusical que es podrà seguir per Ràdio Olot. Anirà a càrrec del Pim Pam Pum Foc i serà molt semblant al que es va poder veure el 13 d’abril en ple confinament. Les instal·lacions del festival ja es clausuraran aquest mateix divendres i les dues activitats suspeses se celebraran el 12 de desembre. 

Foto: Pau Masó


Últimes hores de vida i de llum per al Festival Lluèrnia. La novena edició del certamen arriba aquest cap de setmana a la seva fi il·luminant el cel d’Olot. Un castell de focs que es podrà seguir des de diferents punts de la ciutat tancarà l’edició més llarga i excepcional de la història del festival. L’acció anirà a càrrec del Pim Pam Pum Foc i serà semblant a la que es va poder gaudir fa nou mesos en ple confinament. Ho explica el director de Lluèrnia, Pep Fargas.

Lluèrnia va començar a Ràdio Olot i acabarà a Ràdio Olot. El piromusical d’aquest dissabte es podrà seguir a través del 98.1. Una sintonia especial per a l’ocasió sonarà de manera coordinada amb els focs artificials a partir de dos quarts de nou de la nit. En cas de pluja, l’espectacle es podria retardar, però no es preveu haver-lo de suspendre. De fet, els únics actes que Lluèrnia s’ha vist obligat a suspendre són l’enlairament de la sonda d’Estratosfèrics i l’acció del barri de Montolivet. Fargas explica que aquests dos actes es duran a terme el 12 de desembre.

 

Tot i aquests dos actes pendents, les instal·lacions de Lluèrnia s’apagaran avui mateix després de més d’un mes actives. Una vintena de muntatges han resistit durant 43 dies als confinaments, al mal temps i a la foscor d’una tardor on l’única llum cultural que s’ha mantingut encesa ha estat la de Lluèrnia.

 

Respon