Lluèrnia enceta la recta final

Aquest serà el penúltim cap de setmana del festival i els últims dies de dos dels nou muntatges que segueixen actius. També aquest divendres, com a novetat, es podrà gaudir una conferència en línia del Col·legi d’Arquitectes. El festival està buscant data per a les dues activitats que es van haver de suspendre.


El pròxim 28 de novembre, el Festival Lluèrnia apagarà la llum d’una edició excepcional i més autòctona que mai. Les restriccions de mobilitat han convertit el festival en gairebé una exclusivitat per als olotins. Abans del seu final, Lluèrnia oferirà una activitat nova aquest cap de setmana: una conferència gravada a les sitges del recinte firal de l’estació. Ho explica el director de Lluèrnia, Pep Fargas.

 

La xerrada es retransmetrà aquest vespre a partir de les set de la tarda. A més, aquest cap de setmana serà moment d’acomiadar dos muntatges. ‘Els amants’ i l’exposició del col·lectiu Harreman desapareixeran de la programació de Lluèrnia. Quedaran set muntatges actius que es podran gaudir fins al 28 de novembre. L’organització preveu que sigui passat l’últim dia del festival, quan es podrà recuperar les dues activitats suspeses fins ara: l’acció dels veïns del barri de Montolivet i l’enlairament de la sonda del projecte Estratosfèrics.

 

Amb el penúltim cap de setmana, el festival Lluèrnia encara la recta final d’una edició única. La pandèmia i les mesures anticovid han deixat els olotins com els principals i exclusius espectadors d’un certamen acostumat a rebre milers de visitants.

Respon