L'Olot i l'Espanyol B es reparteixen un partit vibrant (1-1)

Xumetra, a la segona part, iguala el gol que havia marcat Jofre Carreras a la primera
| 12 de gener de 2021

Xumetra, a la segona part, iguala el gol que havia marcat Jofre Carreras a la primera. Ha estat un partit entretingut, amb moltes ocasions i amb fases per als dos equips. S'ha acabat trencant molt, però ningú se l'ha pogut emportar. L'Olot acaba la primera volta amb un punt i en suma 10 a la classificació del subgrup.

Xumetra ha marcat l'1-1, el seu cinquè gol aquesta temporada (Nuri Marguí/UEO)

Joc d'atac sense complexos, d'aquell que és car de veure a Segona B. És el que han ofert aquesta tarda l'Olot i l'Espanyol B a l'Estadi Municipal. Tots dos equips estan acostumats a tenir la pilota i atacar, i avui han lluitat entre ells de tu a tu. Cap ha donat per bo l'empat al final del partit, tot i que aquest ha estat segurament el resultat més just. L'Espanyol B ha estat millor a la primera part, quan ha marcat el 0-1, i l'Olot ha fet un pas endavant a la segona, quan ha aconseguit l'empat. Raúl Garrido és l'entrenador de l'Olot.

El filial de l'Espanyol ha fet una gran posada en escena i ha dificultat la sortida de pilota de l'Olot. Ha mossegat molt, ha recuperat pilotes i ha generat oportunitats clares de gol, com un un contra un que Svensson ha definit amb un xut a fora o una rematada de cap de Becerra a boca de canó que ha salvat Pol Ballesté amb una mà espectacular. A la tercera, però, ha anat la vençuda per al conjunt blanc-i-blau, que ha inaugurat el marcador amb el 0-1 de Jofre Carreras. Ha estat en un contraatac de llibre, després d'un córner mal atacat per l'Olot, que ha conduït Ferran Jutglà i que ha definit Jofre per sobre la sortida de Ballesté.

A la segona part, l'Olot ha millorat. Ha remat molt i s'ha anat apropant a la porteria de Joan Garcia fins que ha trobat la recompensa. Ha estat després d'un intent de xilena de Juan Delgado quan ha aparegut amb el cap Jordi Xumetra per enviar la pilota al fons de la porteria i anotar l'1-1. En l'últim quart d'hora, hauria pogut passar de tot. El partit s'ha descontrolat i tots dos equips han atacat. Sobretot l'Espanyol B, amb més benzina per arribar als metres finals. Ha creat algun ensurt, però no ha canviat l'1-1. Garrido es queda amb la reacció del seu equip.

Fi a la primera volta de la primera fase

L'Olot acaba la primera volta penúltim del seu subgrup de Segona B amb 10 punts: a dos de la fase d'accés a la nova Primera RFEF i a sis de la fase d'ascens a Segona A. Més enllà dels punts, les sensacions són millors. L'Olot ha competit i ha ofert un bon joc en els últims partits.

Alan Baró i Kilian, amb problemes físics

La mala notícia del partit d'avui han estat els canvis per lesió d'Alan Baró i Kilian Grant. Baró ha notat una estrebada muscular al final de la primera part i ha estat substituït per Carles Mas al descans, mentre que Kilian ha demanat el canvi cap al final de la segona part per molèsties. Les dues lesions són lleus, problemes musculars, i no haurien d'anar més enllà.

Diumenge, també a dos quarts de cinc i a casa, l'Olot rebrà el Cornellà en la primera jornada de la segona volta.