L'Olot perd contra l'Oriola en una mala segona meitat i es complica la vida

Els olotins desaprofiten l'oportunitat de sortir dels llocs de descens i de poder ser tercers acaben la jornada sisens
| 18 d'abril de 2021

Els olotins desaprofiten l'oportunitat de sortir dels llocs de descens i de poder ser tercers acaben la jornada sisens. L'equip de Gabri s'ha avançat amb un gol de cap d'Alan Baró ben aviat i ha fet una bona primera part, però ha sucumbit a la segona. L'Oriola ha donat la volta al marcador en només cinc minuts i, al final, ha sentenciat la victòria amb l'1-3.

Masó ha tornat a la titularitat per la sanció de Vivi. Ha estat substituït a la segona part per Samu Pinto (Nuri Marguí/UEO)

Incomprensible derrota de la Unió Esportiva Olot. L'equip de Gabri havia fet una gran primera meitat i, fins i tot, s'havia avançat en el marcador, però a la segona ho ha engegat tot a rodar. Segons l'entrenador, els seus jugadors han pecat de conservadors.

L'Olot se les prometia molt felices al minut 11, quan Alan Baró ha rematat al primer pal una centrada de córner d'Eloi Amagat. Com fa quinze dies contra l'Atzeneta, el migcampista i el central han estat els protagonistes d'un gol en una jugada d'estratègia que ha sortit a la perfecció. L'1-0 ha fet justícia al domini que ha protagonitzat l'equip olotí durant la primera mitja hora de joc. Ha tingut la pilota i ha tingut algunes ocasions, però només n'ha marcat una. I l'Oriola ha acabat fent un pas endavant. Els alacantins ja han millorat al final de la primera meitat i a la segona hi han posat els gols. Tots han arribat gràcies a errades clares de l'Olot.

L'Oriola ha donat la volta al marcador en només cinc minuts. Al 14' de la segona part, Toché, que havia acabat d'entrar, ha rematat dues vegades a l'àrea petita i a la segona ha batut Ballesté, i al 19', una pèrdua de Samu Pinto ha acabat amb una passada a dins l'àrea cap a Chechu, que ha definit amb un xut creuat. L'1-2 ha estat un cop massa difícil de digerir per a un Olot que no ha aixecat el cap. La imatge en els últims minuts ha estat d'un equip enfonsat i la remuntada ha estat impossible. L'Oriola encara ha burxat una mica més la ferida i, a cinc minuts del final, Miguel Marí, sol al segon pal, ha rematat una falta i ha marcat l'1-3.

Pas enrere

El resultat és desastrós per les aspiracions de permanència de l'Olot. La fase de permanència està tan igualada i és tan curta —ara falten cinc jornades— que una victòria o una derrota canvia molt el decorat. Si avui l'Olot guanyava, es col·locava tercer i sortia dels llocs de descens. Amb la derrota és sisè i és a tres punts de la zona de permanència que marca el Prat, amb qui l'average general ara està perdut per culpa dels tres gols que s'han encaixat.

Diumenge que ve, els de Gabri jugaran al camp del líder, la Penya Deportiva d'Eivissa. Serà el primer de dos desplaçaments consecutius.