L'Olot posa fi a les males dinàmiques

Contra l’Andorra va trencar una ratxa de set jornades sense guanyar i de tres setmanes sense marcar
| 23 de febrer de 2021

La Unió Esportiva Olot ha canviat la tendència. Contra l’Andorra va trencar una ratxa de set jornades sense guanyar i de tres setmanes sense marcar. Ho va fer amb un 3-0 i un joc més pragmàtic. El capità, Albert Blázquez, diu que no es tracta només de tenir la pilota i de jugar bé, sinó de guanyar. I defensa que l’Olot pugui canviar d’estil de joc en funció del rival o de la situació a la classificació.

L'Olot es va carregar l'Andorra per 3-0 (Gerard Sáez/UEO)

L’Olot feia tres jornades que no marcava i de cop hi volta, en un sol partit, va fer tres gols. Feia set jornades que no guanyava i, de cop hi volta, en un sol partit, va vèncer per 3-0. No havia aconseguit derrotar rivals que semblaven directes com el Prat, el Cornellà, l’Espanyol B o el Badalona i, de cop hi volta, es va carregar el segon classificat, l’Andorra. En definitiva, en un sol partit, de cop i volta, tot va canviar.

L’entrenador, Gabri Garcia, era sincer després de l’Olot 3 – Andorra 0. El que sí que tenia clar és que no haver encaixat cap gol per segona jornada consecutiva havia estat fonamental.

"No es tracta només de tenir la possessió"

La de diumenge va ser més que una victòria per a un Olot que necessitava recuperar l’autoestima i la confiança. Ho va fer amb un estil de joc més pragmàtic: sense tanta possessió de la pilota, amb més ordre defensiu i amb atacs ràpids que van anar acompanyats de molta efectivitat. El capità, Albert Blázquez, remarca que la situació a la classificació demana a l’Olot resultats i no joc.

L’Olot, que ahir dilluns va fer festa, torna avui a la feina amb la mirada posada al 7 de març, quan jugarà el proper partit de lliga. El cap de setmana que ve, els de Gabri descansaran, però després de la golejada de diumenge contra l’Andorra l’espera no es farà tan llarga. L’equip podrà preparar a consciència un duel clau contra un Hospi que ara només té dos punts més i que aquest cap de setmana li toca jugar contra el líder, el Nàstic de Tarragona.