L'Olot torna a guanyar a fora de casa a Segona B després de 32 partits seguits sense fer-ho

Blázquez i Toril firmen els dos gols olotins, en només quatre minuts, al principi de la segona part (1-2)
| 15 de gener de 2018

La victòria més necessària. L'equip de Raúl Garrido va trencar una ratxa nefasta lluny de l'Estadi Municipal amb un 1-2 al camp del Sabadell. Blázquez, definint a boca de canó una assistència de Guzmán, i Toril, rematant amb el cap una centrada, van signar els dos gols olotins en quatre minuts a la segona part (52' i 56'). Els vermells es mantenen a dos punts del play-out i s'acosten a quatre de la permanència.

Els jugadors de l'Olot celebren un dels dos gols a la Nova Creu Alta (Sandra Díaz)