L'Olot treu l'orgull i agafa aire amb una treballada victòria a Atzeneta (0-1)

Un golàs d'Alan Baró des de lluny i l'esforç defensiu de tot el bloc donen els tres punts al conjunt de Miquel Àngel Muñoz
| 1 de maig de 2021

Un golàs d'Alan Baró des de lluny i l'esforç defensiu de tot el bloc donen els tres punts al conjunt de Miquel Àngel Muñoz. El nou entrenador s'ha estrenat amb un triomf que permet a l'Olot creure que el miracle de la salvació pot ser possible. Els olotins deixen enrere dues setmanes molt dures.

Els jugadors celebren la victòria al vestidor del Regit (UEO)

L'Olot ha guanyat una setmana més de vida. L'estrena de Miquel Àngel Muñoz com a primer entrenador ha anat acompanyada d'una victòria vital, que manté l'equip amb equilibri damunt de la corda fluixa. El tècnic gironí no podia estar més orgullós de la resposta dels seus jugadors al camp de l'Atzeneta.

Tot l'equip ha treballat de valent, però la victòria ha tingut un nom propi destacat: Alan Baró. Ha estat l'autor del golàs que ha avançat l'Olot al minut 40 de la primera part i ha acabat donant els tres punts al conjunt garrotxí. Pocs instants després que Roger Barnils enviés un cacau a la creueta, el central de Darnius ho ha provat des d'encara més lluny i ha superat Anacker amb un xut potent i un efecte que ha fet impossible la reacció del porter de l'Atzeneta.

Una vegada més, l'Olot s'avançava en el marcador, però calia no caure en els mateixos errors que havien provocat que li remuntessin els dos últims partits en només cinc minuts. Avui, per fi, l'equip ha resistit. Ha estat possible amb la fortalesa que li ha donat jugar amb un onze més defensiu —Alan Baró i Carles Mas han estat els centrals amb dos pivots, Barnils i Masó, per davant— i amb tots els jugadors picant pedra. S'ha jugat amb el cor i també amb el cap.

L'Olot s'ha defensat bé i ha sabut perdre temps en molts moments de la segona part en què ha necessitat agafar aire, perquè l'Atzeneta també ha empès a la recerca de l'empat. En definitiva, l'equip de Miquel Àngel Muñoz ha sobreviscut, s'ha emportat la victòria per 0-1 i s'ha guanyat el dret de creure en la permanència una setmana més. Encara està en posicions de descens, però és una mica més a prop de la zona de salvació. Ha avançat una posició i s'ha situat sisè en un empat tècnic amb el cinquè. És a un punt del tercer lloc, però el Prat ha jugat un partit menys. L'entrenador s'estima més no mirar la classificació.

Queden tres partits i el proper serà diumenge de la setmana que ve, a casa, contra un València Mestalla que avui ha empatat contra l'Espanyol B i s'ha convertit matemàticament en equip de Tercera RFEF.