Miquel Àngel Muñoz, nou entrenador de l'Olot

El fins ara ajudant de Gabri assumeix la màxima responsabilitat de la banqueta olotina. Debutarà dissabte en el partit que l’Olot jugarà al camp de l’Atzeneta. Ho farà acompanyat de la resta de membres que ja hi havia al cos tècnic.

Miquel Àngel Muñoz, a la banqueta local de l’Estadi Municipal (David Planella)

El resum sonor de la presentació


De començar la temporada com a coordinador del futbol base a acabar-la com a primer entrenador a Segona B. És el canvi que ha fet Miquel Àngel Muñoz en només set mesos. El fins ara ajudant de Gabri va fer el salt a la banqueta quan l’Olot va destituir Raúl Garrido i Kevin Martínez, i ara que Gabri ha marxat, ha assumit la màxima responsabilitat del primer equip. Diu que és el repte més important i complicat que té entre mans, però assegura que no l’espanta. Al contrari, el motiva.

 

Joan Agustí, Miquel Àngel Muñoz, Dionís Cros i Sergi Raset, avui (David Planella)

La Unió Esportiva Olot ha apostat per acabar la temporada amb Miquel Àngel Muñoz com a primer entrenador, acompanyat per la resta del cos tècnic que ja hi havia, inclòs Hèctor Simón, que hi col·labora mentre es recupera de la greu lesió. Aquesta és la solució que el club ha trobat un cop ahir va ser oficial l’adeu de Gabri Garcia com a entrenador. El president, Joan Agustí, ha explicat com es va produir.

 

L’etapa de Gabri Garcia com a entrenador de l’Olot només ha durat tres mesos. Va arribar el 26 de gener per substituir el destituït Raúl Garrido i ha marxat avui 29 d’abril. La seva arribada no va servir per canviar la dinàmica de l’equip i, ara, després de dues derrotes consecutives, l’Olot és a quatre punts de la permanència quan només en queden dotze en joc. Tot i això, el director esportiu, Sergi Raset, assegura que no va ser un error canviar d’entrenador.

 

Gabri Garcia s’ha acomiadat aquest matí de la plantilla i a la tarda ja no ha estat present a la roda de premsa a l’Estadi Municipal.

Respon