Obres a l'antiga gasolinera de la plaça Clarà provocaran afectacions al trànsit fins al maig

Es construiran pisos a l’antiga gasolinera i es tallarà el carril més proper a les voltes. Les obres començaran dimarts i duraran nous mesos. L’Ajuntament recomana als ciutadans optar per vies alternatives per no saturar la circulació a la plaça.

No es podrà accedir al carrer Mulleras des de la plaça Clarà (Pau Masó)

Fa catorze anys que va tancar la gasolinera de la plaça Clarà d’Olot i ara aquella zona s’aprofitarà per fer-hi un bloc de pisos. Les obres començaran dimarts de la setmana que ve i, com que ocuparan l’encreuament amb el carrer Mulleras, provocaran afectacions al trànsit des del primer dia i a llarg termini. El regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona, explica quin carril quedarà tallat.

 

Hi haurà un carril obert en direcció al carrer Pare Roca venint del passeig de Barcelona, però l’Ajuntament recomana optar per vies alternatives i evitar passar per la plaça Clarà sempre que sigui possible. El consistori és conscient que la plaça és un punt central en la circulació per la ciutat i demana comprensió i ajuda a la ciutadania per evitar retencions i problemes de trànsit. Sobretot tenint en compte que les obres i, per tant, les afectacions a la circulació duraran nou mesos.

 

A partir de dimarts, els cotxes que arribin a la plaça Clarà procedents del passeig de Barcelona, tindran com a alternativa trencar pel carrer Bisbe Vilanova, però la recomanació és que directament ja no arribin a aquesta zona. Per això, si es vol accedir al centre de la ciutat des de la carretera de Santa Coloma, l’Ajuntament proposa fer-ho per l’avinguda València, la plaça Estrella i la ronda Fluvià. Si, d’altra banda, es vol anar cap a la zona del Morrot o el Firalet, un cop al passeig de Barcelona es demana trencar pel carrer Ramon i Cajal i utilitzar el carrer Maria Jolis Pellicer per enllaçar amb el Pou del Glaç. Aquestes i altres recomanacions de circulació es podran llegir a diferents cartells informatius instal·lats a la ciutat.

Respon