Cocodril Club
amb Albert Malla

Olot 0 - Osasuna 3: que no ens enganyi el resultat

Els olotins donen una bona imatge i dominen gran part del partit contra un rival de Primera Divisió
| 6 de gener de 2021

Els olotins donen una bona imatge i dominen gran part del partit contra un rival de Primera Divisió. La qualitat dels visitants, que ja s'han avançat en el primer minut i mig de joc, ha decantat la balança. Oier, Budimir i Kike Barja, de penal, han marcat els gols de l'Osasuna.

L'onze de l'Olot, amb alguns canvis; han descansat Carles Mas, Kilian, Masó i Xumetra (Nuri Marguí/UEO)

El resum del partit

L'Olot ha gaudit de l'experiència de jugar contra un rival de Primera Divisió a la Copa del Rei i ha plantat cara a tot un Osasuna damunt del terreny de joc. S'ha arribat a sentir còmode amb molta possessió de la pilota, però ha topat amb la defensa navarresa i, sobretot, amb la qualitat de l'atac visitant. Jagoba Arrasate ha apostat per atacants habituals a Primera, com Budimir, Roberto Torres o Kike Barja, i l'Osasuna ha demostrat el seu potencial només de començar. En el primer minut i mig de joc, ja ha forçat un córner i ha marcat el primer gol del partit gràcies a una rematada d'Oier al segon pal.

Tot i el 0-1, l'Olot ha estat tranquil i no ha trigat gaire a fer-se amb el control de la pilota. Fins i tot ha tingut l'empat a un en una rematada de cap defectuosa de Pedro del Campo, un dels millors del partit. Els olotins han tingut moltes arribades, amb Soler i Escoruela actius a les bandes. El seu entrenador, Raúl Garrido, estava molt orgullós dels seus jugadors.

Els jugadors de Garrido, però, no han sigut capaços d'igualar el marcador. Això sí, han estat vius molta estona i han començat la segona part encara millor. L'Osasuna corria darrere de la pilota i només un triple canvi d'Arrasate ha tallat una mica l'hemorràgia.

Com havien fet a l'inici del partit, els navarresos han tornat a recórrer a la qualitat del seu atac per acabar amb el somni de l'Olot. Al minut 20 de la segona, una gran centrada de Jony per la banda esquerra ha anat a parar al cap d'Ante Budimir, un especialista en la rematada que esperava la pilota massa sol a l'àrea petita. Amb el 0-2 el partit pràcticament s'ha acabat i només un penal a Kike Barja al 90' s'ha convertit en el 0-3 del mateix extrem de l'Osasuna. Per a l'entrenador de l'Olot, un resultat excessiu.

Centrats en la lliga

La segona ronda de la Copa del Rei ha estat el final del trajecte d'un Olot que ara s'ha de centrar de ple en la lliga. Comparteix l'última posició del seu subgrup amb el Prat, que avui ha guanyat l'Andorra en un duel recuperat, i necessita derrotar diumenge l'Espanyol B per avançar llocs i retallar punts a la classificació. El partit contra el filial blanc-i-blau serà a l'Estadi Municipal a dos quarts de cinc de la tarda.