Olot 3 - Andorra 0: golejada i injecció de confiança!

Els olotins han recuperat el camí de la victòria amb una versió més pragmàtica i amb molta efectivitat en atac
| 21 de febrer de 2021

L'Olot torna a somriure amb tres gols contra l'Andorra. Els olotins han recuperat el camí de la victòria amb la seva versió més pragmàtica: amb consistència defensiva i efectivitat en atac. Xumetra ha estat el gran protagonista del partit fent un doblet i regalant el tercer gol a Juan Delgado. Gabri celebra la primera victòria com a entrenador olotí i l'equip retalla punts als rivals directes.

Xumetra ja ha marcat vuit gols aquesta temporada (set a la lliga i un a la Copa) | Imatge: UEO

Escolta el 'Tercer Temps'

Amb el muntatge musical dels tres gols i la tertúlia de l'Olot

El cuer s'ha carregat tot un aspirant al lideratge, i no ho ha fet de qualsevol manera. L'Olot ha exhibit una efectivitat que feia temps que no tenia i ha golejat l'Andorra per 3-0. Gabri Garcia ha pogut celebrar la seva primera victòria com a entrenador olotí.

Un doblet de Jordi Xumetra i un tercer gol de Juan Delgado han emmudit un Andorra que durant el partit ha tingut molta possessió de la pilota, però no ha pogut superat l'entramat defensiu olotí. El conjunt d'Eder Sarabia ha topat amb el plantejament de l'Olot de Gabri, que avui ha apostat per una versió més pragmàtica. Ha cedit la pilota als andorrans i els ha anat a buscar al mig del camp en la sortida de la pilota.

Gabri tenia ben estudiat l'Andorra i els jugadors han seguit el plantejament al peu de la lletra. Han treballat com un equip i tots han aportat el seu granet de sorra per aconseguir una victòria que, tot i el marcador, no ha estat gens fàcil. Els olotins han resistit a les envestides del rival, un dels millors atacs de la categoria. I, per una vegada, també han tingut la sort de cara. L'Andorra ha fet un gol de Carlos Martínez en fora de joc, ha enviat una pilota al pal i ha patit l'expulsió de Loureiro al minut 65.

En aquell moment, l'Olot ja guanyava per 2-0. Tots dos gols els ha marcat Xumetra a la primera part; el primer, al començament (al minut 8) aprofitant un greu error de l'Andorra a la sortida de la pilota i superant Nico Ratti amb una vaselina precisa, i el segon, al final (al minut 40) aprofitant una gran passada de Barnils, fent una cavalcada per la banda dreta i definint davant del porter. El tercer, ja al minut 33 de la segona meitat, també l'hauria pogut fer Xumetra, però l'ha regalat a Juan Delgado (3-0).

Aire a la classificació

La victòria és oxigen per a l'Olot, però no el treu de l'última posició de la classificació. Els garrotxins ara tenen 15 punts i el més important és que s'enganxen al tren de la permanència. Ara són a dos punts tant del Prat com de l'Hospitalet, a quatre del Cornellà i a cinc de l'Espanyol B, que ja estaria fora del perill. El proper partit serà contra l'Hospi, un rival molt directe que arribarà a l'Estadi Municipal d'aquí a quinze dies; la setmana que ve, l'Olot tindrà jornada de descans.