Olot-Barça B: un partit clau

Aquest dimecres, a dos quarts de 5 de la tarda, l’Olot rebrà el Barça B a l’Estadi Municipal en un duel d’equips amb urgències. El filial blaugrana, també amb baixes importants, només ha marcat un gol en quatre partits i comparteix zona de fase de permanència amb l’Olot. Raúl Garrido no podrà comptar amb cap dels cinc lesionats que té i només tindrà 14 jugadors del primer equip.

La temporada passada, l’Olot va tombar el Barça B amb un gol d’Hèctor, ara lesionat de llarga durada (Nuri Marguí/UEO)

Contra el Barça B, sí o sí. És un partit a caixa o faixa per revertir la dinàmica negativa i afrontar amb confiança una setmana i mitja sense partits, perquè aquest cap de setmana que ve a l’Olot li toca descansar. Els de Raúl Garrido només han sumat dos punts en les cinc jornades que han disputat i necessiten una victòria amb molta urgència. L’entrenador reconeix que la pressió no els ajuda, però demana a l’equip afrontar la situació amb tranquil·litat i valentia.

 

Garrido tindrà cinc baixes per rebre el Barça B: el porter Pol Ballesté, els defenses Carles Mas i Aspar i els migcampistes Masó i Pedro. Només li queden catorze jugadors del primer equip, més el jugador del filial Albert Julià i el porter juvenil Martí Gayolà, per fer una convocatòria de mínims. Malgrat tot, l’entrenador diu que els contratemps que ha tingut l’equip no han de ser excusa.


El Barça B, amb manca de gol

A davant, l’Olot hi tindrà un rival que tampoc està gaire més bé. El Barça B també ocupa zona de fase de permanència, no guanya des de la primera jornada i ara encadena dues derrotes; l’última, diumenge a la tarda, per 2-0, al camp de l’Hospitalet —l’Olot haurà tingut un dia més per preparar el partit—. L’entrenador dels blaugrana, Francesc Xavier Garcia Pimienta, posa l’accent en la falta de gol del seu equip: només n’ha marcat un en quatre partits i el va fer el central Arnau Comas, cedit a l’Olot el curs passat.

 

En principi, el Barça B tindrà les baixes del porter Iñaki Peña, el central Mingueza i l’extrem Konrad, convocats amb el primer equip, i tampoc podrà comptar amb el seu migcampista i capità Oriol Busquets, lesionat contra l’Hospi. L’Olot-Barça B, partit de la segona jornada que va quedar ajornat, es disputarà aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda. Des d’una hora abans, en directe a Ràdio Olot.

Respon