Olot crea La Guilla, un personatge per fomentar les activitats culturals entre els infants

Serà la figura que a partir d’ara identificarà totes aquelles propostes pensades per a edats entre els 0 i 6 anys. S’ha creat una figura física, però també digital que recomanarà les famílies a través de les xarxes socials i el Whatsapp.


La guilla és un animal llest, murri i picaresc que a partir d’ara Olot Cultura adoptarà com una figura més de la seva estratègia comunicativa. La Guilla, així és com es diu el nou personatge, s’ha creat per a clarificar la informació al públic familiar i captar nous espectadors. Ho explica el director de l’Institut de Cultura d’Olot, Ricard Sargatal.


Presentació de La Guilla (Olot Cultura)


La Guilla serà el segell per conèixer quines activitats culturals estan enfocades per a infants de 0 a 6 anys. Però també serà un personatge que digitalment interactuarà amb les famílies per recomanar i resoldre dubtes a través de les xarxes socials i el Whatsapp. També s’ha il·lustrat un llibre que explica la història de La Guilla i que s’introduirà a les escoles perquè els infants coneguin la figura.

 

El conte de La Guilla es presentarà el pròxim 12 de desembre a les cinc de la tarda al Museu de la Garrotxa en una hora del conte especial a càrrec de l’actriu Meri Yanes. La nova figura cultural d’Olot no només recomanarà les activitats infantils organitzades des de l’Ajuntament, sinó també totes aquelles que s’impulsin des de les entitats de la ciutat.

Respon