Olot farà una desena d'obres a carrers de la ciutat aquest estiu

La principal actuació serà l’asfaltat de l’avinguda Sant Jordi. A partir d’avui, comencen els treballs que s’allargaran fins a principis d’agost. Es tracta d’una de les mesures pactades amb els veïns i que finançarà íntegrament la Generalitat. Per altra banda, l’Ajuntament preveu actuacions a Sant Roc, la ronda Fluvià, el carrer Roses o la carretera de Sant Joan.

 

L’avinguda Sant Jordi serà l’obra més important d’aquest estiu a la ciutat (Pau Masó)


Estiu és sinònim d’obres a la capital de la Garrotxa. Com cada any l’Ajuntament aprofita els mesos de vacances per millorar i asfaltar carrers que han quedat deteriorats. Aquest 2019, però, la ciutat viurà una de les actuacions més importants dels últims anys: és l’asfaltat de tota l’avinguda Sant Jordi. Des d’avui i fins a principi d’agost una de les principals artèries d’Olot estarà en obres durant uns quinze dies. El regidor de Via Pública, Jordi Güell, explica a Ràdio Olot que les obres tindran dues fases: una de fresatge, on es tallarà un carril, i l’altra d’asfaltatge, en la qual es tallarà el vial per trams.

 

L’asfaltat que s’instal·larà a l’avinguda Sant Jordi serà sonoreductor i per primera vegada s’aplicarà a la ciutat. L’objectiu és reduir el soroll dels 16.000 cotxes i camions que cada dia passen per l’avinguda. L’actuació serà finançada per la Generalitat i costarà 280.000 euros.

 

Els treballs a l’avinguda Sant Jordi també es faran en dissabte i seran la punta de llança d’una desena d’actuacions de millora dels carrers de la ciutat durant aquest estiu. El consistori preveu invertir 150.000 euros en la primera fase del Pla d’Asfaltatge. Durant aquests mesos s’ha actuat o s’actuarà a la rotonda de l’avinguda Europa, al carrer Pardal, al carrer Sant Feliu de Sant Roc, al Bisbe Serra, a la ronda Fluvià, al carrer Roses, al carrer Masia del Pla de Dalt, al carrer Navarra i a la carretera de Sant Joan. Passat l’estiu es preveu una segona fase d’actuació amb un pressupost de 100.000 euros més.

Respon