Olot posa en joc la plaça de braus i l’Hospici per treure la cultura al carrer

Els dos equipaments de la ciutat acolliran concerts i actuacions aquesta primavera gràcies a la possibilitat de ser recintes tancats, a l’aire lliure i que permeten controlar l’aforament. El Sismògraf també aprofitarà espais de la ciutat com la pista d’atletisme o el Parc Nou. 

La plaça de braus durant el cicle de circ de l’estiu passat (Olot Cultura)


Aquesta serà la primera primavera en què la cultura tornarà a sortir al carrer, però ho haurà de fer convivint amb la pandèmia. Perquè això sigui possible, Olot ha previst utilitzar espais com la plaça de Braus o l’Hospici i d’aquesta manera poder gaudir de la cultura a l’aire lliure amb les mesures d’accés i control que requereix el Procicat. El responsable de l’Àrea de Cultura i Educació és Ricard Sargatal.

 

L’Hospici ja ha acollit aquest cap de setmana un espectacle de Toti Toronell i serà també una de les seus del Sismògraf. La plaça de Braus també acollirà espectacles de dansa del festival olotí i al juny serà l’escenari de dos concerts: un en el marc del Cornamusam i l’altre serà de Clara Peya i Vic Moliner.

 

A la plaça de braus també està previst que durant l’estiu s’hi torni a celebrar el cicle de Circ a les Places. Abans, aquest mes d’abril el Sismògraf també inundarà de dansa altres espais a l’aire lliure i amb accés controlat com la pista d’atletisme dels RCR o el Parc Nou d’Olot. D’aquesta manera la cultura floreix i surt de les sales amb la seguretat necessària perquè el coronavirus no eviti que puguem gaudir d’un concert o una obra mentre respirem aire fresc i ens toca el sol a la cara.

Respon