Olot posa fil a l’agulla a la reordenació de la mobilitat de l’entorn de l’Espai Cràter

L’Ajuntament ha encarregat a una empresa un projecte de millora de la circulació. Es vol actuar a l’entorn viari del centre d’interpretació dels volcans, tenint en compte l’augment de trànsit que està previst que provoqui el nou museu olotí.

L’Espai Cràter, en obres (Pau Masó)


L’empresa responsable del projecte de reordenació viària és Vol Studio Architecture. A partir d’ara, aquesta empresa té tres mesos per redactar un projecte que plantegi com ha de ser l’entorn viari del futur centre d’interpretació dels volcans. El regidor de Promoció Econòmica d’Olot és Estanis Vayreda.

 

Fins ara, només hi ha un estudi de mobilitat de la zona fet el 2018 que indica i calcula que l’Espai Cràter rebrà 100.000 visitants a l’any i que això generarà 2.500 desplaçaments diaris entre cotxes, bicicletes, autocars i vianants. La reordenació viària, diu Vayreda, és una necessitat reclamada pels veïns.

 

L’empresa responsable del projecte de reordenació viària té tres mesos per presentar resultats. L’Ajuntament ha pagat 17.900 euros a la companyia perquè ofereixi les solucions pertinents per a la futura mobilitat entre el carrer pintor Domenge i el carrer Roser.

 

Respon