Òmnium i Ràdio Olot debaten aquest divendres sobre la societat que deixa la pandèmia

Dins el cicle ‘La covid a l’altra banda del mirall’, les dues entitats han organitzat la segona taula on participaran professionals i experts de l’àmbit social per analitzar com queden les relacions i quina societat ens espera després de la pandèmia. El debat es farà divendres al vespre a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot. 


Després de debatre sobre l’ètica i la salut al mes de març, aquest abril toca parlar de les relacions socials i la societat. Arriba la segona cita del cicle ‘La covid a l’altra banda del mirall’ organitzat per Ràdio Olot i Òmnium Garrotxa que busca projectar com serà el futur de diferents àmbits locals. La presidenta d’Òmnium Garrotxa, Núria Batallé, explica com es desenvoluparà aquesta segona xerrada.

 

Aquest divendres la taula estarà formada per l’antropòloga i tècnica del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, Marta Ayala; el politòleg i professor de la Universitat de Girona, Xevi Casademont; i l’estudiant de Filosofia, Irene Senyer. El debat estarà moderat pel sociòleg, Jordi Puig. El director de Ràdio Olot, Joel Tallant, remarca la necessitat de debatre i treure conclusions sobre l’impacte de la pandèmia a casa nostra.

 

La segona taula del cicle ‘La covid a l’altra banda del mirall’ tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot. Per assistir-hi cal inscripció prèvia a través de la pàgina web d’Òmnium Garrotxa.

Respon