Més pedres en el camí de l'Olot: Pol Ballesté i Pedro del Campo, lesionats

Ni el porter ni el migcampista no podran jugar aquest dissabte a Andorra, on l’Olot buscarà la primera victòria de la temporada. L’entrenador, Raúl Garrido, diu que remuntar aquesta situació és un repte per a ell i per a tot l’equip.

Pedro, en l’últim partit contra el Prat (Nuri Marguí / UEO)

Més difícil encara per a la Unió Esportiva Olot. Per si no n’hi havia prou amb els positius de coronavirus de les primeres setmanes, amb els mals resultats a la lliga i amb les lesions d’Aspar i Masó, ara també s’han lesionat Pol Ballesté i Pedro del Campo. El porter es va fer una fissura al canell en el gol del Prat i el migcampista ja arrossegava molèsties d’abans. L’entrenador, Raúl Garrido, diu que tants contratemps el motiven.

 

L’Olot només tindrà 16 jugadors disponibles quan les convocatòries aquesta temporada poden ser de 20, i per fer l’onze, Ballesté i Pedro són dues baixes molt sensibles. Al porter el substituirà Albert Batalla, fitxat aquest estiu procedent de l’Almeria B.

 

L’entrenador demana un pas endavant a tota la plantilla per superar els entrebancs i tornar d’Andorra amb una victòria. Diu que han fet reflexió i autocrítica al vestidor i que tot l’equip ha arribat a la conclusió que aquest dissabte s’ha d’intentar començar de zero.

 

L’Olot jugarà dissabte al camp d’un Andorra que tampoc no està en el seu millor moment. Tot i tenir un dels pressupostos més alts de la lliga i ser candidat a tot, el conjunt de Nacho Castro ha sumat 6 punts en cinc jornades (l’Olot en té 2 en quatre) i diumenge passat es va deixar remuntar un 0-2 al camp del Nàstic. Per guanyar confiança i fer-la perdre al rival, Garrido destaca la importància d’avançar-se en el marcador, cosa que aquest curs encara no ha aconseguit l’Olot.

 

L’Andorra-Olot es jugarà dissabte a les 5 de la tarda (des de les 4 a Ràdio Olot). Els olotins viatjaran al Principat amb la il·lusió, malgrat tot, d’aconseguir-hi la primera victòria de la temporada i trobar el punt d’inflexió que els permeti encara amb confiança el duel contra el Barça B de dimecres que ve.

Respon