Quatre vehicles implicats en un accident aparatós, però sense ferits greus a la Solfa d’Olot

Segons han informat els Bombers a Ràdio Olot, un dels quatre conductors ha hagut de ser traslladat a l’hospital comarcal. El xoc ha deixat diferents objectes a la carretera i un vehicle ha acabat a un camp. 

Foto del lloc dels fets (Google Maps)


L’accident s’ha produït a dos quarts de dotze del migdia a la rotonda petita de la Solfa que connecta la carretera de les Preses amb l’avinguda Santa Coloma. Es tracta d’un punt on habitualment els cotxes circulen amb velocitat. Precisament, un dels vehicles implicats circulava de pressa i ha xocat per encalç amb un altre que estava al davant. Aquest també ha topat amb altres cotxes que s’han vist implicats en l’accident. En total han estat quatre els vehicles afectats i, per sort no s’han de lamentar ferits greus. Només un dels conductors ha estat traslladat a l’Hospital d’Olot amb traumatismes. Els altres tres han resultat il·lesos.

L’accident ha resultat aparatós pel fet que alguns dels vehicles han impactat amb les jardineres d’un bar de la zona i amb una farola. Fins i tot, un cotxe ha acabat caient a un camp de la zona.

Respon