Ràdio Olot estrena la temporada d'estiu

La radiofórmula serà la gran protagonista. Els èxits de les últimes generacions, des dels 70 fins ara, sonaran amb força durant tot el dia. I a partir de les 9 del vespre, serà l’hora del ‘Còctel Class’, un nou espai amb música de club especialment seleccionada. La ràdio tampoc no deixarà de banda la informació amb butlletins horaris i informatius a les 7 i a les 8 del matí i a la 1 del migdia.


Ràdio Olot és la ràdio de la generació dels oients que l’escolten i aquest estiu ho tornarà a demostrar fent sonar la varietat d’èxits més gran: des dels 70 fins ara. Durant tot el dia, la música serà la gran protagonista de l’antena, i al vespre, s’estrenarà un nou espai: ‘Còctel Class’. Explica com serà el director de Ràdio Olot, Joel Tallant.


‘Còctel Class’ es podrà escoltar cada vespre d’estiu durant tres hores, de les 9 a les 12 de la nit. A banda de música, a la graella estiuenca de Ràdio Olot també hi haurà informació. Cada hora en punt hi haurà un butlletí per posar-se al dia i a les 7 i a les 8 del matí i a la 1 del migdia, l’informatiu.


La temporada d’estiu de Ràdio Olot comença avui i s’allargarà fins a mitjans de setembre. Just després de les Festes del Tura, la ràdio estrenarà la nova programació de la temporada que ve.

Respon