Salut detecta 16 positius en el cribratge massiu a Olot

Més de 900 persones han participat en les proves que s’han fet durant tres dies a la Sala Torín, el Pavelló Firal i el Casal Social de Sant Miquel. Ha estat el segon cribratge que ha acollit la ciutat després del que es va organitzar el novembre on hi van participar més de 2.000 persones. 

Foto: Pau Masó


Els positius detectats la setmana passada al cribratge massiu fet a Olot signifiquen gairebé el 2% de les proves fetes. En total, Salut ha detectat 16 positius per covid-19 entre les 924 persones que van participar en el cribratge massiu. Les proves es van fer els dies 12, 13 i 17 d’abril a la Sala Torin, el Pavelló Firal i el Casa Social de Sant Miquel amb l’objectiu de frenar l’expansió del virus. Un cop obtingudes les dades, el Departament ha engegat l’estudi de contactes de cadascun dels positius per tallar les cadenes de contagis.

El cribratge massiu d’aquest mes d’abril és el segon que té lloc a la capital de la Garrotxa. El mes de novembre del 2020, més de 2.000 persones van participar en un cribratge similar fet durant tres dies al Pavelló Firal. Llavors es van detectar vuit positius.

Respon