Sant Joan les Fonts obrirà dos nous espais per a dos dels col·lectius més afectats per la pandèmia

L’Ajuntament té previst obrir un nou casal cívic per a la gent gran i també un nou espai jove per als adolescents del municipi. També està previst crear una nova regidoria dedicada a la tercera edat. Això serà en la segona meitat d’aquest mandat, del qual l’equip de govern també demana més col·laboració per part de l’oposició. 

Foto: Ajuntament Sant Joan


La gent gran ha estat un dels col·lectius més vulnerables i afectats per la situació sanitària de la covid i Sant Joan les Fonts és un dels municipis més envellits de la Garrotxa. Un 23% de la seva població té 65 anys o més, superior a Olot on aquesta franja representa un 19,5% dels ciutadans. Per donar més servei a aquest col·lectiu, l’Ajuntament ha anunciat que crearà una regidoria de gent gran i obrirà un nou espai. L’alcaldessa és Maria Vidal.

 

D’un dels col·lectius més afectats per la covid, a un altre. A part de la gent gran, el consistori també té intenció de reforçar les polítiques de joventut i obrir també un espai per a joves.

 

En el balanç dels dos primers anys de mandat a l’Ajuntament, Vidal ha remarcat que les persones “han estat i seguiran sent” l’epicentre de les polítiques de l’equip de govern. També lamenta que ERC hagi fet una “oposició poc constructiva” i demana que, a partir d’ara, es puguin establir nous lligams per treballar conjuntament.

 

Respon