Se suspèn per segon cop aquest any el Festival Mini d’Olot

La situació de la pandèmia ha fet que els organitzadors hagin decidit cancel·lar els concerts programats per a la primera setmana de desembre. Segons l’organització, el confinament municipal feia molt difícil la celebració del festival. Tot i la cancel·lació es manté el concert de Ferran Palau, coorganitzat amb Olot Cultura, per al 6 de desembre. 


L’artista d’Esparreguera és l’únic que pujarà a l’escenari en l’edició “de mínims” que havia preparat l’organització del Festival Mini per al pròxim mes de desembre. Després d’haver de cancel·lar el certamen al mes de març, s’havia reprogramat una edició reduïda per a la primera setmana del mes que ve. Però la pandèmia ha tornat a fer la guitza al festival olotí i el confinament municipal ha obligat a cancel·lar, finalment, l’edició del 2020.

En un comunicat, els organitzadors han explicat que molts espectadors que tenien entrades eren de pobles del voltant d’Olot i això, sumat a la situació de la pandèmia, ha fet decantar la decisió. Els impulsors d’El Mini no han anunciat una nova data i afirmen que no ho faran fins que la pandèmia s’estabilitzi. En el comunicat, asseguren que “tornaran segur, més forts i amb més ganes”.

Tot i la cancel·lació del festival, es manté el concert de Ferran Palau, programat per al 6 de desembre a dos quarts de set de la tarda a la Sala Torín. Es tracta d’una cita organitzada conjuntament amb Olot Cultura.

Respon